Gizike és 6 porontya

A 10 hónapos Gizikét gazdája vemhesen, oltási könyvvel adta le egy vidéki gyepmesteri telepre, ahol megszületett a 6 kölyök. E blogban a fajtamentéshez kerülésüktől, azaz a picik 3 napos korától követhető az életük. Elérhetőség: 30/2409167, foxik@freemail.hu

2012. november 8., csütörtök

Szarvasi Ferenc új élete

Alig több, mint egy hónapja volt Ferkó gondozásunkban, mikor megnyerő bemutatkozó és érdeklődő levelet kaptunk vele kapcsolatban. Beindult az örökbefogadás előtti szokásos  levélváltás sorozat, de eleitől kezdve érezni lehetett, hogy Ferkó élete jelentős állomásához érkezett.

Rövidesen sor került az ismerkedő találkozóra, Misi a Hajógyári-szigeten, Ferkó kedvenc közegében tudta őt bemutatni. Hasznos is volt, mert Ferkó előadta a "hogyan ne hagyjuk magunkat megfogni 2 órán keresztül" c. produkcióját, melynek senki más nem tudott véget vetni, csak egyedül az új gazdi.

A találkozó annyira sikeres volt, hogy Ferkó mindjárt költözhetett is új otthonába. Budapest belvárosában lakik, keveset kell egyedül lennie, annál több mozgásra, sétára van lehetősége, sőt egy szép ősfás belső udvaruk is van, ahol biztonságosan tudnak labdázni.

Új neve Roger lett, eleitől kezdve jobban hallgat rá, mint a Ferire. Rendkívül gyorsan oldódik, valószínűleg köszönhető ez annak is, hogy a gazdijában minden szituációban nagyon bízik, ragaszkodik hozzá, figyel rá. Kölcsönös a szerelem.

Ferkó/Roger nov. 4. óta nagyon boldog gazdis kutya.

Köszönjük Gertiéknek, hogy Ferkó náluk találhatott szerető otthonra!
Hálásak vagyunk Misiéknek, akik ideiglenesen befogadták őt, nevelték, gondozták.

Kaptunk már képeket is:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése